AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini kırmak

Kahve falında kendi dişini kırmak

Kahve falında kendi dişini kırmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına tabir olunur.

Kahve falında kendi dişini kırmak gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Kahve falında çürük dişi kırmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin dişini kırmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dişi kırmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin dişini kırmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi dişini kırmak beğenilen işlere imza atacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dişini kırmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir