AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini kırmak

Kahve falında başkasının dişini kırmak

Kahve falında başkasının dişini kırmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, problemlerinin çözüleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişini kırmak gördüyseniz:

  • Ani teklifler, davetler, olaylar ya da öneriler daha önce bildirdiğiniz planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında çürük dişi kırmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, umutların yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişini kırmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişini kırmak para sıkıntısı çekeceğine, zenginliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın dişini kırmak şerefli bir hayat süreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dişi kırmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek dişi kırmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini kırmak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, elinin darda kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir