AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dişini kırmak

Kahve falında yılanın dişini kırmak

Kahve falında yılanın dişini kırmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Kahve falında yılanın dişini kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı güçlendirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yılan dişi kırmak dikkat çekeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın dişini kırmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişini kırmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine yorulur.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin dişini kırmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek dişini kırmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının dişini kırmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi kırmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir