AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek

Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek

Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin çikolata aldığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata aldığını görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolata almak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çikolata görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli çikolata görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir