AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, zengin için yoksulluğa, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına inanılır.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek elindeki malların gideceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana süt verdiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sana para verdiğini görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalettir.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana altın verdiğini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında birinin sana ekmek verdiğini görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir