AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çikolata görmek

Kahve falında yeşil çikolata görmek

Kahve falında yeşil çikolata görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çikolata gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında yeşil çikolata görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çikolata yemek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamileyken çikolata yemek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında antep fıstıklı çikolata yemek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla çikolata görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın çikolata yemek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden çikolata istemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında çikolatalı şeker yediğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, işinde en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir