AnaSayfa / Genel / Kahve falında çikolata satın aldığını görmek

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek mutluluk ve huzur bulacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata satın aldığını gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında çikolata satın aldığını görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolata satın almak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çikolata aldığını görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında birinin çikolata aldığını görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden çikolata aldığını görmek imkânlarının da genişleyeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında dondurma satın aldığını görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında saat satın aldığını görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalet eder.

Kahve falında altın satın aldığını görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir