AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ceketini giymek

Kahve falında birinin ceketini giymek

Kahve falında birinin ceketini giymek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, umutlarının tazeleneceğine, başarılı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında kot ceket giymek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, azalacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ceket giymek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli ceket giymek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bordo renk ceket giymek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kot ceket giymek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ceketi ters giymek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir