AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sırtını dayamak

Kahve falında birine sırtını dayamak

Kahve falında birine sırtını dayamak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, yolunun açık olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sırtını dayamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Kahve falında sırtını dayamak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sırtını birine dayamak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını duvara dayamak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sırtını dayamak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe sırtını dayamak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven dayamak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını dayamak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bogaza bıçak dayamak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir