AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak dayamak

Kahve falında bıçak dayamak

Kahve falında bıçak dayamak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, içsel güvensizliklerinize, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak dayamak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında bıçak dayamak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, kafasının karışacağına yorulur.

Kahve falında bogazına bıçak dayamak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin boynuna bıçak dayamak hayalkırıklığı duyacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bogaza bıçak dayamak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sırtını dayamak hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaca merdiven dayamak hastalıkların son bulacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başa silah dayamak imkânların çok daha iyi olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir