AnaSayfa / Genel / Kahve falında bogazına bıçak dayamak

Kahve falında bogazına bıçak dayamak

Kahve falında bogazına bıçak dayamak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bogazına bıçak dayamak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında bogazına bıçak dayamak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bogaza bıçak dayamak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, büyük mutluluk duyulacağına inanılır.

Kahve falında bıçak dayamak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin boynuna bıçak dayamak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtını duvara dayamak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında kafaya silah dayamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını dayamak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, güven kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir