AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı bıyıklı görmek

Kahve falında kızı bıyıklı görmek

Kahve falında kızı bıyıklı görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı bıyıklı gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında bir kızı bıyıklı görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kızı bıyıklı görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyığı çıkmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayanı bıyıklı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıyıklı adamlar görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında bıyık kesilmesi görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir