AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği boğmak

Kahve falında bir erkeği boğmak

Kahve falında bir erkeği boğmak uğradığı zararları telafi edeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği boğmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeği boğmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya delalet eder.

Kahve falında kızını boğmak daha kötü günler yaşayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda insan boğmak güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cini boğmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı boğmak zararının büyük olacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi boğduğunu görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalettir.

Kahve falında fare boğmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında tilki boğmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir