AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarılmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin beline sarıldığını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin beline sarılmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin beline sarılmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin beline sarılmak yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kadının beline sarılmak kötü günlerin geride kalacağına, zengin için yoksulluğa delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin beline sarılmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beline sarılmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir