AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeğin beklediğini görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek beklemek alacaklarını tahsil edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek beklemek yeni kararlar alınacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında havaalanında uçak beklemek düzenli bir işe girileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında ameliyat olmak için beklemek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında azraili beklemek şifaya ve çarelere kavuşacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına delalettir.

Kahve falında haber beklemek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bankada sıra beklemek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir