AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedeninde kıl görmek

Kahve falında bedeninde kıl görmek

Kahve falında bedeninde kıl görmek onlara çok bağlı olacağına, haklılığının anlaşılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, hastalanacağına inanılır.

Kahve falında bedeninde kıl gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında bedeninde kıl görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedenin çürüdüğünü görmek çok mutlu olunacağına, istemediği halde borçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bedeninde yara görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında bedeninde yılan görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına alamet eder.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir