AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına yorulur.

Kahve falında bedeni olmayan bebek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz.

Kahve falında bedeni olmayan bebek görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bedeninde yılan görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bedeni görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kazancın her daim artacağına alamet eder.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedenini görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bedeninde olmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, durumunuzun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir