Kahve falında bedeninin çürüdüğünü görmek

Kahve falında bedeninin çürüdüğünü görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedeninin çürüdüğünü gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Kahve falında bedenin çürüdüğünü görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bedeninin çürüdüğünü görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının bedenine girmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında ruhunun bedeninden ayrıldığını görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bedeni görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin bedenini görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalettir.

Kahve falında erkek bedeni görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet eder.

Kahve falında bedeninde kıl görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir