AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bedenine girmek

Kahve falında başkasının bedenine girmek

Kahve falında başkasının bedenine girmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bedenine girmek gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında birinin bedenine girmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının bedenine girmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında bedeninde yılan görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalettir.

Kahve falında erkek bedeni görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bedeninde kıl görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her daim Allah yolunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ruhunun bedeninden çıktığını görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Kahve falında bedeninin kurtlandığını görmek maddi kriz yaşanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bedeninden ruhunun çıktığını görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir