AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil başörtü almak

Kahve falında yeşil başörtü almak

Kahve falında yeşil başörtü almak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hastaysa şifa bulacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtü almak gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında yeşil başörtü almak kalp kırıklığı yaşanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil başörtülü kadın görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtü takmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında anneyi başörtülü görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık başörtü görmek ticaretinin genişleyeceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında pembe başörtü görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine delalettir.

Kahve falında kendini başörtülü görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sarı başörtü görmek bir yere taşınmaya, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir