AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kestirmek

Kahve falında saçlarını kestirmek

Kahve falında saçlarını kestirmek sinirlerinin yıpranacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını kestirmek gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Kahve falında başkasının saçını kestirdiğini görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yakınının saçını kestiğini görmek malının ve aşının da çoğalacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında saç kestirmek boyatmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının saçını kestirdiğini görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine işarettir.

Kahve falında kendi saç kestirmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir