AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, böylece kendine güveneceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bana sarıldığını gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bana aşık birini görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek itibarını geri kazanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir