AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek

Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek

Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok güzel adımlar atılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında yemeğe ekmek banıp yemek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, geç de olsa huzura erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana mesaj attığını görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bana büyü yaptığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir