AnaSayfa / Genel / Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bana büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Manipulatif sözlerden veya başkalarını tahrik edebilecek açıklamalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek kırgınların barışacağına, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana büyü yaptığını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bana aşık olan birini görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bana küstüğünü görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bana telefon aldığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek onun kıymetini her daim bileceğine, aradığı çareleri bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir