AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine yorulur.

Kahve falında birinin bana mesaj attığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bana tükürdüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işaret eder.

Kahve falında bana aşık birini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hataların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir