AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana altın verdiğini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bana kızdığını görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, dünya hayatında huzurlu olmaya işarettir.

Kahve falında birinin bana gülümsediğini görmek ticaretinin açılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir