AnaSayfa / Genel / Kahve falında zıpkınla balık avlamak

Kahve falında zıpkınla balık avlamak

Kahve falında zıpkınla balık avlamak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında zıpkınla balık avlamak gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Kahve falında zıpkınla balık avlamak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, icat yapacağına delalettir.

Kahve falında zıpkınla balık tutmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zıpkınla vurulmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında oltayla balık avlamak kazancının hiç azalmayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık avlamak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı avlamak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında gemide balık avlamak masumluğunu ispat edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir