AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağından vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin bacağından vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin bacağından vurulduğunu görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Kahve falında birinin bacağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında bacağından silahla vurulduğunu görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaktan vurulmak hem geleceğinin güzel olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan silahla vurulmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sol bacaktan vurulmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bacakta vurulmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol bacağından vurulmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yarasını saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından vurulduğunu görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir