AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek şansının açılacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına işarettir.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir