AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulur.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek yeni bir semte taşınılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek iyileşme göstereceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir