AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir