AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak

Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak

Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak gördüyseniz:

  • Aynı anda birçok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında ayakkabı çaldırmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, uygulayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı çalmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Kahve falında camiden ayakkabı çalmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çaldırdığını görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kötü bir habere veya tehlikeye yorulur.

Kahve falında ayakkabı çalmak kişinin geçiminin zorlaşacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında camide ayakkabı çaldırmak beğenilen işlere imza atacağına, kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak keyifli günler geçireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir