AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, başarı kazanılacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle uyumlu bir iletişim içinde olacaksınız.

Kahve falında ayağı ağrımak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayakları ağrımak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beli ağrımak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir