AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı yamulmak

Kahve falında ağzı yamulmak

Kahve falında ağzı yamulmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı yamulmak gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzını yamulduğunu görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı yamulmak işlerini yoluna koyacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yüküne ortak olacağına yorulur.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyansın yamulduğunu görmek mutsuz ve üzgün olacağına, canının sağ olacağına delalettir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işarettir.

Kahve falında dişin yamulduğunu görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, onu borçtan kurtaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir