AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek

Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek

Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kötü sözler duylacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzın yamulduğunu gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında ağzının yamulduğunu görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzı yamulmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzın yamulduğunu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının yamulduğunu görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzını yamulduğunu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında dişin yamulduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir