AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın yamulduğunu görmek

Kahve falında binanın yamulduğunu görmek

Kahve falında binanın yamulduğunu görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, bir sıkıntıya girmeye, isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında binanın yamulduğunu gördüyseniz:

  • Kadınlar hakkında yanlış düşüncelere eğilimlisiniz.

Kahve falında binanın yamulduğunu görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun yamulduğunu görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağzını yamulduğunu görmek hasretliğin biteceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin yamulduğunu görmek çok güzel günler görüleceğine, canını ve malını garanti altına alacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğün yamulduğunu görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün yamulduğunu görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin yamulduğunu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünün yamulduğunu görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir