AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamuk diş görmek

Kahve falında yamuk diş görmek

Kahve falında yamuk diş görmek kafasını toparlayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, seyahatlere katılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yamuk diş gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Kahve falında dişlerini yamuk görmek kişinin daha çok kazanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yamuk diş görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında dişleri yamuk görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında dişlerinin yamuk olduğunu görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişleri yamuk görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzını yamuk görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yamuk duvar görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında evi yamuk görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir