AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzına tükürmek

Kahve falında birinin ağzına tükürmek

Kahve falında birinin ağzına tükürmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında ağzından et tükürmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek çok büyük paralar kazanılacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ağzina tükürmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında ağzından kum tükürmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içine tükürmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir