AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzina tükürmek

Kahve falında ağzina tükürmek

Kahve falında ağzina tükürmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kasasının ağırlaşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzina tükürmek gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının içine tükürmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek aşık olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kum tükürmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından et tükürmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kan tükürmek muradın olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir