AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin adet olduğunu görmek

Kahve falında birinin adet olduğunu görmek

Kahve falında birinin adet olduğunu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında birinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çocuğunun adet olduğunu görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin adet olduğunu görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adetliyken camiye girmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanı olmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yoğun adet olduğunu görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilk kez adet olmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla adet kanı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyken adet görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir