AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken adet görmek

Kahve falında hamileyken adet görmek

Kahve falında hamileyken adet görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken adet gördüyseniz:

  • Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin.

Kahve falında hamile iken adet olduğunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hamileyken adet olmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken adet görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında hamile iken adet görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet kanını silmek yeni işlerin geleceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında çok adet kanı görmek itibar edineceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında adetliyken denize girmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir