AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin adet olduğunu görmek

Kahve falında eşinin adet olduğunu görmek

Kahve falında eşinin adet olduğunu görmek kendisini yıpratacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin adet olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında eşini adetli görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin adet olduğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, aydınlık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının adet olduğunu görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken adet görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret eder.

Kahve falında ilişkiye girerken adet olmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, dinde olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında banyoda adet olmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok adet kanı görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adetli birini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, belaya ve derde düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir