AnaSayfa / Genel / Kahve falında adetliyken camiye girmek

Kahve falında adetliyken camiye girmek

Kahve falında adetliyken camiye girmek iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında adetliyken camiye girmek gördüyseniz:

  • Başarıyla ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Kahve falında adetliyken camiye girmek yaşlılığında da rahat edeceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulur.

Kahve falında adetliyken denize girmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, düşmanlarla beraber oturmaya alamet etmektedir.

Kahve falında adete girmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye namaz kılmaya girmek aralarında bir konuşma geçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında abdest almak camiye girmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle camiye girmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında babayla camiye girmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük camiye girmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir