AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli sinek görmek

Kahve falında zehirli sinek görmek

Kahve falında zehirli sinek görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli sinek gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Kahve falında zehirli sinek görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, doğru haber almaya işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli akrep görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulur.

Kahve falında soba zehirlenmesi görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında zehirli iğne vurulmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri içmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında dumandan zehirlenmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir