AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yerde yatarken görmek

Kahve falında birini yerde yatarken görmek

Kahve falında birini yerde yatarken görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yerde yatarken gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya çalışan kişilere izin vermeyin ya da kendinizi rahatsız hissetmenize yol açabilecek harcamalardan veya yatırımlardan kaçının.

Kahve falında yerde yatan köpek görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yerde yatan adam görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında yerde yatan at görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yerde yatarken görmek umutlarının da tükeneceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir