AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yatan bebek görmek

Kahve falında yerde yatan bebek görmek

Kahve falında yerde yatan bebek görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde yatan bebek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işarettir.

Kahve falında yerde yatan birini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek kimse ile tartışmayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, iç açıcı sözlere delalet eder.

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yerde yatan at görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir