AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yatan adam görmek

Kahve falında yerde yatan adam görmek

Kahve falında yerde yatan adam görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, evlat sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, belki ölümler görüleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yerde yatan adam gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında yerde yatan adam görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet eder.

Kahve falında yerde yatan at görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yerde yatan birini görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işarettir.

Kahve falında birini yerde yatarken görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, dertlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir