AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yatan erkek görmek

Kahve falında yerde yatan erkek görmek

Kahve falında yerde yatan erkek görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yerde yatan erkek gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek barış ve sevgi içinde olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan at görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işaret eder.

Kahve falında birini yerde yatarken görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde yatan birini görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında yerde yatan adam görmek deşarj olacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir