AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde yatan köpek görmek

Kahve falında yerde yatan köpek görmek

Kahve falında yerde yatan köpek görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Kahve falında yerde yatan köpek gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Kahve falında yerde yatan köpek görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, muradınıza ereceğinize inanılır.

Kahve falında yerde yatan at görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yerde yatan erkek görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde yatan adam görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorununu kolayca çözeceğine işarettir.

Kahve falında yerde yatan birini görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birini yerde yatarken görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir