AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı diğerlerinin planlarından bağımsız bir şekilde önde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir yerde yattığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek tatsızlık olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan birini görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında birini yerde yatarken görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yattığı yerde namaz kılmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Kahve falında yerde yatan köpek görmek kazancının tükenmeyeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yerde yattığını görmek helal kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yerde yatan at görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir